Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Bazı müzisyenler vardır. Bazı şarkılar vardır. Sadece denk gelmeniz yeter, anında seversiniz. Sizi alır bir yerlere götürür bu şarkılar. Faruk Aydın Toksöz ile yolum nasıl kesişti inanın bilmiyorum ama Lighthouse EP'si içindeki parçalar teker teker yayınlandıkça hepsini ayrı ayrı sevdiğimi fark ettim. 



Faruk Aydın Toksöz, Kontrast ve Alchera gibi grupların gitaristi. Çok uzun zamandır farklı projelerde, albümlerde, şarkılarda gitarının sesini duyabiliyoruz. Gitarı derken Hakan Seçkin tarafından yapılan Matt Guitar ile kulaklarımızın pasını siliyor kendisi.  Ya 2020 yılı Aralık sonu ya da 2021 Ocak başı solo ve yeni projeler ile bizleri buluşturacağını söylemişti Instagram'dan. Bu gün geldiğimiz noktada gerçekten güzel işler hazırlıyormuş. Eline sağlık.

Lighthouse albümünü ilk kez 2021 Ocak'ında duydum. Her ay bir parça yayımlanacak şekilde parça parça dinleyici ile buluşan bu albümde şimdiye kadar 3 şarkı çıkmış durumda. 


İlk olarak Inception bizlerleydi. Melodisi, solosu, davulları ritmleri ile dikkatimizi çekti. Hemen çalma listelerine eklendi, sırası geldiğinde dinlenir olmuştu bile. 


Şubat ayında ise bizlerle Revolt buluştu. İşte bu yazıyı yazmamın en büyük sebebi bu şarkıdır. Hem okuyucuları bu şarkıyla buluşturarak hem de şarkı sahibine daha fazla dinleyici kazandırmak gibi bir amacım var. İki tarafın da pişman olacağını zannetmiyorum.


Gitarı konuşturmak diye bir tabir vardır bilirsiniz. İşte bu şarkıda sanki gitar benimle konuşuyor. Önce duygusal bir şeylerden bahsediyor. Sonra biraz agresifleşiyor. Yakışan bir de solosu var. Dinlemeye doyamıyorum. 


Mart 2021'de albümden yeni bir şarkı daha albüm ile aynı ismi taşıyan Lighthouse paylaşıldı. Albüme yakışır, dinlenesi atlanmaması gereken bir şarkı daha. 


Olur da kendisi sesimizi duyar ise başarılarının devamını diliyoruz. 

Aşağıdaki sosyal medya adreslerinden kendisini takip edin. Edin ki daha çok şarkı yapsın. Biz de dinleyelim. 

Instagram

Youtube

Twitter


Diğer albüm incelemeleri için buraya tıklayabilirsiniz. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib